BESTEL ONLINE Bezorgen
OF
Afhalen


Over Domino's


 

Domino's; het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld!


Domino's; het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld!

Domino’s is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld. Onze expertise en passie voor het maken en bezorgen van verse hete pizza’s heeft ons al talrijke prijzen opgeleverd, maar belangrijker nog hebben we de loyaliteit van miljoenen pizza liefhebbers over de hele wereld veroverd.

 

De eerste vestiging van Domino's in Nederland werd geopend in 1989 in Breda en inmiddels is Domino’s marktleider in Nederland met al meer dan 270 vestigingen! Ons doel is om in 2020 de 300e  winkel te openen.

 

Dat Domino's zo gegroeid is in Nederland betekent uiteraard dat er héél véél pizza's worden gemaakt. Om deze te kunnen maken zijn er ook veel ingrediënten en pizzabakkers nodig. Kijk hiernaast voor nog meer leuke feiten over de grootte van Domino's in Nederland!

Werken bij Domino's


Werken bij Domino’s is super leuk. Waarom? Omdat Domino’s enorm veel te bieden heeft. Een baan bij Domino’s betekent dat je helemaal jezelf kunt zijn, veel vrienden maakt en natuurlijk veel plezier hebt in wat je doet. Je leert veel nieuwe dingen en er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Wat je uiteindelijk bereikt, ligt helemaal aan jou.

Bezorger, winkel medewerker of manager? Misschien weet je al precies welke baan bij jou past, maar misschien moet je nog uitzoeken welke baan jou het leukste lijkt. Alle informatie die je zoekt kun je op onze Domino's Jobs site vinden. Hier kan je ontdekken waarom een baan bij Domino's zo leuk is en je kunt er direct solliciteren! 

Bezoek Dominosjobs.nl