Domino's For Good: we zijn serieus over onze gerechten

Onze gerechten zijn een verwennerij. Daarom werken we uitsluitend met 100% vers deeg en verse groenten. Samen met onze leveranciers streven we naar betere dierenwelzijnsnormen voor al onze dierlijke ingrediënten op ons menu zoals kip, rund en vis. We bieden variatie in gerechten en pizzasmaken. Zo hebben we voor ieder wat wils. We zijn open over de herkomst, voedingswaarden en de milieu-impact van onze gerechten. Want als je weet wat je eet, smaakt het beter.

Initiatieven in beeld

Goed voor dieren

We vinden het belangrijk dat dieren een goed leven hebben gehad. Daarom werken we samen met CIWF aan het verbeteren van de leefomstandigheden van dieren. In 2020 tekenden we het Better Chicken Commitment ** en in 2022 introduceerden we het Domino’s Pork Commitment.

Wil je weten waar we nu staan? Lees hier dan verder.

Better Chicken Commitment

Weet wat je eet

Genieten van een pizza of ander lekker gerecht mag! Maar soms wil je meer een bewuste keuze maken. Daarom hebben we als eerste Quick Service Restaurant Nutri Score toegevoegd op ons menu. . Meer weten over Nutri Score? Klik hier.

Domino's smaakt 5x beter

Als je weet wat je eet, dan smaakt het beter. Daar zijn we van overtuigd! We vinden het daarom belangrijk om te vertellen hoe onze pizza’s gemaakt worden en waar onze ingrediënten vandaan komen. Dat doen we aan de hand van 5 beloftes:

- 100% vers deeg
- Pure tomatensaus
- Echte mozzarella
- Verse groenten
- Eerlijke toppings

We delen graag meer over de herkomst van onze producten. Zo vertellen we je meer over de reis van de champignon en bezochten we één van onze tomatentelers om te ervaren hoe de perfecte pizzatomaat geteeld wordt.

Wist je dat onze chefs dagelijks op zoek gaan naar nieuwe combinaties en er hard aan werken om onze pizza’s nog beter te maken? Lees hier meer over de werkwijze van onze chef Tyla .

Hoe wordt een pizza gemaakt?

Benieuwd hoe de verse pizza’s van Domino’s gemaakt worden? De Hippe Vegetariër nam een kijkje in onze de keuken.