Domino's for Good: we verminderen onze impact op het milieu

We doen wat we kunnen voor een schonere wereld. We werken aan het verminderen van onze uitstoot van ons voedsel, onze winkels en logistiek. We zetten ons in voor bescherming en herstel van de gebieden waar onze ingrediënten vandaan komen. En we kopen onze ingrediënten waar mogelijk lokaal in.

Initiatieven in beeld

Elektrisch bezorgen

Vanaf 2025 bezorgen we volledig elektrisch. Wist je dat op dit moment meer dan 85% van onze bezorgritten worden gemaakt op de fiets of E-scooter? Een deel van onze franchisenemers is zelfs al overgeschakeld op een volledig elektrisch bezorgbeleid.

Pizzadozen bij het oud papier

Onze pizzadozen zijn gemaakt van speciaal karton en vrij van PFAS (chemicaliën die je in veel voedselverpakkingen tegenkomt). Ze mogen gewoon bij het oud papier. Gooi wel eerst eventuele pizzarestanten in de groene bak.

Onze winkel in Oldenzaal is de eerste winkel die niet alleen volledig elektrisch bezorgt, maar ook zonnepanelen op het dak heeft geplaatst. Verder openen we steeds meer winkels die gebruik maken van volledig elektrische ovens.

Inkoopbeleid

Wij geloven dat groei en het juiste doen hand in hand kan gaan. Daarom kijken we in ons inkoopbeleid verder dan alleen de prijs. We werken aan duurzame relaties met onze leveranciers en hebben daarbij aandacht voor de herkomst van ons product. Meer over de rol van inkoop binnen onze organisatie, lees je hier.