BESTEL ONLINE

Foodora, Deliveroo, Thuisbezorgd en andere eten 

bestel websites


Op dit moment zijn er in Nederland veel verschillende eten bestel websites. Wil je je favoriete Domino's pizza bestellen? Dan bestel je natuurlijk gewoon via www.dominos.nl, want daar heb je bv. geen kosten voor online betalen en kun je met alle gemak je pizza aanpassen met PizzaChefTM.

Start je bestelling op dominos.nl

Aanbiedingen op dominos.nl

Altijd de beste aanbiedingen op dominos.nl zien? Bekijk ze hieronder. Zie je niks? Bezoek dan onze winkel pagina's met de beste lokale aanbiedingen

Foodora - pizza bestellen bij Foodora

Foodora, waar je ook pizza kunt bestellen, is een fietsbezorgservice die sinds 2015 ook in Nederland is gevestigd. Foodora is opgericht in 2014 en inmiddels actief in twaalf landen wereldwijd. De thuisbezorg-service van Foodora is gestart in Amsterdam en inmiddels is het bedrijf ook actief in 6 andere grote steden, waaronder Den Haag en Rotterdam. Foodora bezorgd maaltijden thuis per fiets en maakt gebruik van fietskoeriers die een maaltijd ophalen bij het restaurant en vervolgens thuisbezorgen.

Deliveroo - pizza bestellen bij Deliveroo

Deliveroo is een dienst waar je gerechten, waaronder pizza, uit restaurants thuis kunt laten bezorgen. Sinds de zomer van 2015 kun je gebruik maken van Deliveroo in onder andere Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Wereldwijd is Deliveroo gevestigd in 12 landen en bezorgt Deliveroo in vijftig steden en een verdere uitbreiding staat gepland. Deliveroo bezorgd net als Foodora per fiets met eigen bezorgers. Ook bij Deliveroo is pizza bestellen een mogelijkheid.

Thuisbezorgd.nl - pizza bestellen via thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Takeaway.com, een van de grootste eten-bestelsites ter wereld. Pizza bestellen via thuisbezorgd.nl kan in Nederland inmiddels al een aantal jaar. Thuisbezorgd is in 2000 begonnen op de Nederlandse markt en er zijn meer dan 6.500 bezorgrestaurants bij aangesloten. Thuisbezorgd geeft bestellingen door aan de bezorgrestaurants, zodat zij de maaltijd thuis kunnen bezorgen. Takeaway, het overkoepelende bedrijf, is inmiddels actief in 10 landen met verschillende eten-bestelsites zoals Thuisbezorgd.

Dominos.nl

Pizza bestellen bij Domino's doe je natuurlijk via onze eigen website, www.dominos.nl. Waarom? Om deze redenen:

- De beste aanbiedingen vind je alleen op dominos.nl

- Volg je bestelling met Pizza Tracker

- Creëer je eigen pizza met Pizza Chef!

- Geen transactie-kosten bij online betalen met o.a. iDEAL, PayPal en creditcard