BESTEL ONLINE

Vegan pizza's bij Domino's

Iedereen verdient een lekkere, vers bereide pizza! Daarom werkte Domino's de afgelopen periode hard aan de ontwikkeling van een volledig veganistische pizza. Vanaf nu kun je kiezen uit drie heerlijke Vegan pizza's. De 'Vegan Margaritha', 'Spicy Vegan' en de 'BBQ Vegan'. Benieuwd hoe ze smaken? Probeer nu de Vegan pizza's snel uit! 

Bestel nu

 

Vegan Pizza's

Vegan Pizza

100% Vegan, 100% lactosevrij & 100% puur

Zoals je van ons gewend bent, bestaat de basis van onze vers bereide pizza’s uit: vers deeg, unieke tomatensaus en een flinke portie kaas. Onze uitdaging was om een net zo lekkere pizza te maken maar dan ‘vegan en lactose proof’. Achter de schermen werkte onze chef Tyla hard om dat  voor elkaar te krijgen. Daarbij gingen we nog een stap verder, want wat als dit ons nieuwe standaard deeg zou worden? Wat zouden we dan nog willen? Het antwoord lag voor de hand: deeg dat 100% puur was. Deeg zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong en zonder E-nummers of andere toevoegingen. Dat is gelukt! De Vegan pizza’s doen daarom niet onder de pizza’s die al op het menu staan. Sterker nog…het veganistische deeg wordt nu voor alle pizza’s gebruikt. Het enige verschil is de kaas. Want die is op de vegan pizza’s natuurlijk ook 100% vegan. Check ook de 7x feiten die je nog niet wist over veganisme.

Bovendien koos chef Tyla met zorg de beste veganistische ingrediënten om zo drie heerlijke vegan pizza’s te ontwikkelen. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs bij een vestiging bij jouw in de buurt of laat de pizza eenvoudig thuis bezorgen.

Bekijk snel de mogelijkheden bij jouw dichtstbijzijnde winkel.

Wist je dat Domino's speciale tomaten gebruikt voor het bereiden van de pizza's? Deze worden speciaal voor Domino's gekweekt en hebben een betere textuur en extra veel vruchtvlees. Ook de veganistische pizza's zijn lekker vers. Pas vanaf het moment dat jij een bestelling plaatst wordt de pizza speciaal voor jou gemaakt. Bekijk ook de andere 10facts waarom de veganistische Domino's pizza's zo lekker zijn. 

Dit zijn de veganistische pizzavarianten die je terug kunt vinden op het menu: Bestel ze snel! 

Spicy Vegan pizza

Spicy Vegan

Tomatensaus, spinazie, Vegan kaas, rode ui, paprika mix, jalapeños, verse tomaat. 

Bestel nu

Vegan margaritha pizza

Vegan Margaritha

Tomatensaus, Vegan kaas, oregano. De pizzaklassieker is natuurlijk ook Vegan! 

Bestel nu

BBQ Vegan pizza

BBQ Vegan

Tomatensaus, Vegan kaas, champignons, gekarameliseerde ui, verse tomaat, Hickory BBQ swirl en lente-ui. 

Bestel nu

Check hier alle antwoorden op de meest gestelde vragen over de Vegan Pizza's. Zo ben je snel op de hoogte van deze bijzondere pizza's! 

Q: Waarom werkt Domino’s samen met de NVV (Nederlandse Vereniging voor Veganisme)?


A: Nu er steeds meer veganistische producten op de markt komen, is het belangrijk dat Domino’s maar ook andere bedrijven zorgvuldig omgaan met veganistische producten. Veganisten kiezen voor deze levensstijl vanuit ethische overwegingen.  Domino's bewondert deze manier van leven en door de samenwerking met de NVV willen we een signaal afgeven dat we veganisten in Nederland en België serieus nemen.

De NVV weet precies wat veganisten belangrijk vinden en weten nog beter dan wij wat er speelt. Daar leren wij als bedrijf van. Aan de andere kant heeft Domino’s veel kennis van producten en zijn we een wereldspeler met grote impact op de QSR markt. Samen kunnen we het verschil maken. 

Q: Wordt Vegan kaas als optie vermeld op het menu?


A:  Ja, dit wordt weergegeven. Alleen op een Vegan pizza maakt de Vegan kaas de pizza Vegan. 

Q: Is de glutenvrije bodem ook Vegan?


A: Nee. De glutenvrije bodem bevat lactose, de Vegan bodem niet. 

Q: Waarom introduceert Domino’s Vegan pizza’s?


A: Domino’s wil voor iedereen lekkere pizza’s maken en dat kon tot voor kort niet voor iedereen. Het aantal vestigingen groeit enorm en het aanbod is nog relatief beperkt. Daarom ontwikkelden we drie veganistische pizza’s (twee in België).  Overigens zijn deze pizza’s ook geschikt voor mensen met een lactose intolerantie.

Q: Welke ingrediënten zijn allemaal Vegan?

A: Tomatensaus, Vegan Kaas, ananas, lente-ui, knoflook kruiden, champignons, gekarameliseerde ui, verse tomaat, Spaanse peper, Hickory BBQ saus, olijven, oregano, paprika mix, spinazie en rode ui. 

Ben je ook wel eens benieuwd welke vegetarische mogelijkheden er op de menukaart terug te vinden zijn? Bekijk dan snel het vegetarische menu