BESTEL ONLINE Bezorgen
OF
Afhalen

Domino’s bezorgt licht in de donkere dagen

 

Domino’s bezorgt licht in de donkere dagen

Onveilige donkere plekken?

Met de winter voor de deur zijn de dagen korter én donkerder. Je loopt of fietst vaker in het donker naar school, je werk of naar huis. Onderweg is er altijd wel een plek die je liever vermijdt. Een onverlicht fietspad of park bijvoorbeeld. Je fietst of loopt er liever omheen.

Domino’s gaat daar iets aan doen

Want wij bezorgen deze herfst en winter niet alleen je favoriete pizza’s, maar ook lichtpunten. Dat zijn pop-up lantaarnpalen met superfijn led-licht. Die zetten we neer op donkere plekken die jullie ons aanwijzen. Zodat jouw vaste route extra wordt verlicht en hierdoor een stukje veiliger voelt.

Hoe?

Spot je een donkere plek? Vul dit formulier in. Dan gaan wij samen met jouw gemeente kijken of we daar een mobiel lichtpunt kunnen en mogen neerzetten.

Waarom?

De veiligheid van onze bezorgers is belangrijk voor ons. Daarom rusten we onze bezorgers uit met de juiste verlichting en dankzij de GPS-tracker weten we precies waar ze zich bevinden. Maar onze bezorgers rijden of fietsen net zoals jij regelmatig op én langs plekken die erg donker zijn. Dat vinden we niet oké. Als jij ons helpt donkere plekken te vinden, maken we samen Nederland weer een stukje veiliger. Voor onze bezorgers en voor ons allemaal.

Samen brengen we licht in deze donkere dagen. Bedankt dat je meehelpt!

Meld een onveilige plek/ Vraag een lichtpunt aan

Vul hieronder het adres in van de plek waar volgens jou wel een Domino’s lichtpunt mag komen. En vergeet je eigen contactgegevens niet. Zodat we jou kunnen laten weten of het lichtpunt er ook echt komt.

Als jij ons een plek doorgeeft waar volgens jou een lichtpunt mag komen, checken wij die plek. Als wij daar een lichtpunt willen plaatsen, zijn we afhankelijk van de toestemming en medewerking van de gemeente waarin het lichtpunt moet komen te staan. We plaatsen geen lichtpunten op privéterreinen. Houd er dus rekening mee dat we niet op elke plek die wie via deze site binnenkrijgen, een lichtpunt kunnen plaatsen. Bedankt voor je begrip en bedankt dat je ons meehelpt om een lichtje te schijnen op onveilige plekken.

 

Deze plekken hebben het licht gezien

Op al deze plekken hebben wij Domino’s Lichtpunten mogen plaatsen. Bedankt voor jullie meldingen!

Ken jij een donkere, onveilige plek? Meld hem dan hier.

Gemeenten bedankt!

Wij kunnen alleen een Lichtpunt plaatsen op een onveilige en donkere plek als een gemeente toestemming en medewerking geeft. We zijn blij dat deze gemeenten ons geholpen hebben om Nederland tijdens deze donkere dagen extra veilig te maken.

Denk je als gemeente, hier willen we aan meewerken en heb je behoefte aan meer informatie. Neem dan contact met ons op.