BESTEL ONLINE

Domino’s bezorgt licht

Met de winter voor de deur zijn de dagen korter én donkerder. Je loopt of fietst vaker in het donker naar school, je werk of naar huis. Onderweg is er altijd wel een plek die je liever vermijdt. Een onverlicht fietspad of park bijvoorbeeld. Je fietst of loopt er liever omheen. Deze herfst en winter bezorgen wij niet alleen je favoriete pizza’s, maar ook lichtpunten. Dat zijn pop-up lantaarnpalen met superfijn led-licht. Die zetten we neer op donkere plekken die jullie ons aanwijzen. Zodat jouw vaste route extra wordt verlicht en hierdoor een stukje veiliger voelt. Klik op onderstaande button en meld ons een onverlichte plek bij jou in de buurt!


Vraag een lichtpunt aan

 

Waarom?

De veiligheid van onze bezorgers is belangrijk voor ons. Daarom rusten we onze bezorgers uit met de juiste verlichting en dankzij de GPS-tracker weten we precies waar ze zich bevinden. Maar onze bezorgers rijden net zoals jij regelmatig op én langs plekken die erg donker zijn. Dat vinden we niet oké. Als jij ons helpt donkere plekken te vinden, maken we samen Nederland weer een stukje veiliger. Voor onze bezorgers en voor ons allemaal. Samen brengen we licht in deze donkere dagen. Bedankt dat je meehelpt!

Dominos Lichtpunten

Bij deze gemeenten is een lichtpunt aangevraagd.

Vraag een lichtpunt aan

Vul hier het adres in van de plek waar volgens jou een Domino’s lichtpunt mag komen. Vergeet niet je eigen contactgegevens in te vullen, dan kunnen wij laten weten of het lichtpunt er ook echt komt.

Als jij ons een plek doorgeeft waar volgens jou een lichtpunt mag komen, checken wij die plek. Als wij daar een lichtpunt willen plaatsen, zijn we afhankelijk van de toestemming en medewerking van de gemeente waarin het lichtpunt moet komen te staan. We plaatsen geen lichtpunten op privéterreinen. Houdt er dus rekening mee dat we niet op elke plek die we via deze site binnenkrijgen, een lichtpunt kunnen plaatsen. Bedankt voor je begrip en bedankt dat je ons meehelpt om een lichtje te schijnen op onveilige plekken. Ken jij een donkere, onveilige plek? Meld hem dan hier.

Deze plekken hebben het licht gezien

Deze plekken hebben het licht gezien!

Dank jullie wel voor het massaal aanvragen van een lichtpunt. Op dinsdag 19 november hebben we 90 gemeenten in Nederland een brief gestuurd.

Met een twintigtal gemeenten zijn we in gesprek. Waaronder de gemeente Amsterdam, Rotterdam, Enschede, Ijsselstein, Lansingerland, Noordwijk, Noordoostpolder, Nijmegen en Veenendaal. Enkele gemeenten, waaronder Almere heeft inmiddels kapotte verlichting gemaakt. De gemeente Tilburg kon helaas niet in gaan op ons verzoek voor het plaatsen van verlichting. Dit vanwege ecologische redenen.

De komende weken blijven we ons inzetten om samen met gemeenten te kijken hoe we donkere plekken veiliger kunnen maken. Ben je benieuwd wat de status is van jouw aanvraag? Neem dan contact op met PR@dominos.nl

 

Gemeenten bedankt!

Wij kunnen alleen een Lichtpunt plaatsen op een onveilige en donkere plek als een gemeente toestemming en medewerking geeft. 

Denk je als gemeente, hier willen we aan meewerken en heb je behoefte aan meer informatie. Neem dan contact met ons op.