BESTEL ONLINE
Bezorgen
OF

Afhalen

De bijgerechten van Domino's

Bij een lekkere Domino’s Pizza hoort natuurlijk een lekker bijgerecht. Deze dienen als aanvulling op jouw maaltijd. Geef je maaltijd een stevige upgrade met bijgerechten zoals een vers portie Kick 'n Chicken, Popcorn Chicken of Potato Wedges. De meeste bijgerechten hebben als basis kip en zijn vaak gestopt in een pittig jasje. Uiteraard kun je ook als bijgerecht een verse salade bestellen. Deze salade kun je vullen met een goed portie Popcorn Chicken of een ander bijgerecht. Zo krijg je pas echt een ‘allround’ maaltijd!

Bijgerechten die aandacht verdienen

Wist je dat de vrachtwagens van Domino’s maar liefst 23.000 keer per jaar vertrekken naar onze winkels om deze te voorzien van verse ingrediënten voor o.a. deze bijgerechten. We besteden dus veel aandacht aan onze producten. Zo worden ook al onze bijgerechten met alle aandacht klaargemaakt. Deze aandacht besteden bezorgers ook aan jouw maaltijd. Je kunt namelijk alle pizza’s en bijgerechten van Domino’s ook bij jou thuis laten bezorgen. Zo heb je sneller je pizza en alle bijbehorende bijgerechten in huis!

Alle bijgerechten op een rij

Er is een behoorlijke varia in de bijgerechten van Domino's. Allereerst is de Popcorn Chicken een populair gerecht. Het zijn kleine kipfilethapjes in een licht pittig gekruid jasje. Zo heb je ook de Kick 'N Chicken en de Chicken Strippers. Dit zijn lekkere kipstukjes met of zonder pittige kruiden. Mocht je niet kunnen kiezen er is ook een Chicken Combobox. Dit zijn alle varianten aan kip in een grote box! 

Probeer nu ook de pizza-rolls, kleine rolletjes gevuld met kaas, pepperoni, jalapeno of mozzarella. Je kunt ook je oog laten vallen op een Cheesybread. Dit is een vers gebakken kaasbroodje. Deze is er ook in de kleine variant van Cheesebites. Uiteraard kun je ook een gezonde keuze maken met het bestellen van een verse salade. Deze kun je aanvullen met bijvoorbeeld Popcorn Chicken. Smullen!

Scoor een goede menudeal

Deze aanvullingen kun je eenvoudig en voordelig bestellen met een goede menudeal. In de Domino's Deals app vind je bijna dagelijks een goede menudeal die je maaltijd voordelig compleet maakt. Bekijk ook eens de locatiepagina van de dichtstbijzijnde vestiging, hier staan deals die jouw vestiging voor jou heeft klaargezet. Zo mis je geen enkel voordeel meer. 

 Trek gekregen?

Bestel hier!

 

 Bekijk hier de meest populaire bijgerechten: 

Popcorn chicken

Popcorn Chicken

De Popcorn Chicken zijn lekkere minihapjes van kipfilet in een licht pittig gekruid jasje.

Bestel nu 

salade Domino's

Salade

De salade van Domino's is een lekker fris bijgerecht. In deze salade zitten cherry tomaatjes, croutons en italiaanse kaas. 

Bestel nu

cheesebites

Cheesebites

De Cheese bites zijn koude deegrolletjes met emmentaler-kaas die eerder op de dag vers worden gemaakt.

Bestel nu

Kick 'N Chicken

Kick 'n Chicken

In Kick'n Chicken zitten acht lekker pittig gekruide stukjes kip met een sausje naar keuze (barbecue saus, chili saus of mayonaise).

Bestel nu

pizza rolls

Pizza Rolls

Kleine pizza rolletjes met een lekkere vulling. Keuze uit Mozzarella, Pepperoni en Jalapeno. 

Bestel nu 

Cheesybread

Cheesybread

Het Cheesybread is een lekker, versgebakken kaasbroodje wat goed past als voorgerecht bij je pizza.

Bestel nu

stokbroodje

Stookbroodje kruidenboter

Het versgebakken stokbrood gevuld met kruidenboter is lekker voor bij je pizza en gemakkelijk om samen te delen.

Bestel nu 

Chicken combobox

Chicken combobox

Vind je zowel de Buffalo Wings als de Chicken strippers en Kick ’n Chicken verrukkelijk? Dan hoef je niet meer langer te kiezen.

Bestel nu

Bekijk ook eens de desserts van Domino's, zo maak je kennis met ons gehele menu. Heb je genoeg informatie om jouw favoriete maaltijd samen te stellen? Bestel hier online.

PublicWebsiteResponsive V1.0.0-(0.0.0.0) [RD0050F2E8D464 - 172.16.0.95 - WEU]