BESTEL ONLINE

Domino’s introduceert Winter Warmers: Pizza met boerenkool en rookworst

Gorinchem – 8 oktober 2018

Domino’s geeft de oud Hollandsche keuken een verrassende twist. Tyla Robinson chef van Domino’s bedacht de pizza met boerenkool en rookworst. De Winter Warmers zijn geïnspireerd op de Nederlandse stamppot en zijn verkrijgbaar in drie varianten: ‘Boerenkool & Worst’, ‘Rook ’N Worst’ en Farmers d’luxe. Vanaf 8 oktober zijn de winterse pizza’s verkrijgbaar bij alle vestigingen.

 

 

Nostalgie

In de koude wintermaanden is de stamppot niet weg te denken in de Nederlandse keuken. Tyla Robinson, chef van Domino’s vertelt: “Na een koude winterdag, is er niks fijners dan thuis heerlijk aan tafel schuiven met een dampend bord oer Hollandse stamppot. Gemaakt volgens grootmoeders-recept. Dat bracht me op het idee van de Winter Warmers. Pizza’s geïnspireerd op de oud Hollandsche keuken. Ik ben gaan experimenteren met twee Nederlandse klassiekers, boerenkool en rookworst. Maar dan op een pizza. De pizza’s zijn echt super lekker om mee op te warmen tijdens de koude wintermaanden. Ideaal als je even geen zin hebt om te koken." Variatietip van Tyla: de Meatlovers Farmers d’luxe met als extra topping boerenkool.

Eet met je hart

Om de winterse maaltijd helemaal af te maken, heeft Domino’s ook een heerlijk warm toetje. De Warm Apple pie. Een eenpersoons appeltaartje gemaakt van 100% roomboter en Nederlandse Jongagolds. Vers uit de oven. Achter het taartje zit het platform ‘Ouwe Taart’. Een initiatief waarmee ,10 cent van ieder verkocht taartje wordt gedoneerd aan de Stichting Met je hart. Deze stichting zet zich actief in tegen eenzaamheid onder ouderen.

 

 

Einde persbericht

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 15.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 gevestigd in Nederland en heeft hier inmiddels meer dan 250 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 15 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Monaco, Frankrijk, Japan, Duitsland, België en Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.dominos.nl.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie, beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Marianne Kemps PR manager Domino’s NL & BE, marianne.kemps@dominos.nl of telefoonnummer 06 29 40 67 15