Domino's for Good: We geloven in onze mensen

Zonder onze medewerkers komen we nergens. We bieden een veilige en stimulerende werkomgeving, waar ruimte is voor groei. Iedereen mag bij ons rekenen op gelijke behandeling en beloning. Bij Domino’s kun je jezelf zijn en plezier hebben. Wij ondersteunen onze mensen en moedigen hen aan het beste uit zichzelf te halen.

Initiatieven in beeld

Domino’s Next Talent Network (DNTN)

DNTN is hét interne netwerk voor onze medewerkers die zich graag op persoonlijk vlak en op carrièrevlak verder willen ontwikkelen. Het motto van DNTN is: Als je elkaar kent, kun je elkaar helpen.

Van bezorger tot franchisenemer

90% van onze franchisenemers is ooit begonnen als pizzamaker of bezorger. Binnen Domino’s geloven we in groei van binnenuit. Met onze interne opleidingen bieden we iedereen een kans om door te groeien. En daar zijn we trots op. Van de 22e jarige winkelmanager Stephanie die zichzelf wel tot haar pensioen bij Domino’s ziet werken tot de 26 jarige Amy, die na haar bijbaan als pizzamaker in de winkel op het hoofdkantoor terecht kwam. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder:

- Franchisenemer Robin (34): ‘Ik zit helemaal op mijn plek hier’
- Winkelmanager Fleur (22): ‘Doordat ik mezelf kan zijn, voel ik me thuis bij Domino’s’
- Franchisenemer Yous, die op 26 jarige leeftijd haar eerste winkel opende
- Franchisenemer Annemaj (23): ‘Werken bij Domino’s vergelijk ik met ‘The American Dream’’

Zelf werken voor Domino’s? Kijk hier voor onze openstaande vacatures

Veiligheid voorop

De veiligheid van onze mensen staat staat bij ons op nummer 1. Al onze bezorgers zijn minimaal 16 jaar oud . De meeste winkels zijn cash free. Daar waar contant geld wordt geaccepteerd, is dat maximaal 15,- aan wisselgeld. Veilig rijgedrag stimuleren we door het aanbieden van verkeersveiligheidstrainingen. Rondom de wintertijd, benadrukken we het belang van goede verlichting op de weg. Bijvoorbeeld met de campagnes ‘Domino’s bezorgt licht’ en ‘Ik zie je graag’. Ook hebben we diverse pilots opgezet voor bezorging met bodycams.

Verder houden we ons aan de gedragsregels die zijn opgesteld door NLVVM in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. We adviseren onze bezorgers om altijd een helm te dragen. We werken graag samen met onze partners: Veilig Verkeer Nederland, NLVVM (Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers) en het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie & Veiligheid).

Internationale Vrouwendag

Onze collega’s helpen elkaar waar nodig. Zo stroopten vrouwen vanuit de hele organisatie hun mouwen op tijdens Internationale Vrouwendag. De winkel in Schoonhoven werd voor één dag een volledige All Women Store.