Domino's for Good: We geloven in onze mensen

Zonder onze medewerkers komen we nergens. We bieden een veilige en stimulerende werkomgeving, waar ruimte is voor groei. Iedereen mag bij ons rekenen op gelijke behandeling en beloning. Bij Domino’s kun je jezelf zijn en plezier hebben. Wij ondersteunen onze mensen en moedigen hen aan het beste uit zichzelf te halen.

Initiatieven in beeld

Domino’s Next Talent Network (DNTN)

DNTN is hét interne netwerk voor onze medewerkers die zich graag op persoonlijk vlak en op carrièrevlak verder willen ontwikkelen. Het motto van DNTN is: Als je elkaar kent, kun je elkaar helpen.

Van bezorger tot franchisenemer

90% van onze franchisenemers is ooit begonnen als pizzabakker of bezorger. Binnen Domino’s geloven we in groei van binnenuit. Met onze interne opleidingen bieden we iedereen een kans om door te groeien. Meer weten? Klik hier.

 

Veiligheid voorop

De veiligheid van onze bezorgers staat bij ons op nummer 1. Al onze bezorgers zijn minimaal 16 jaar oud. De meeste winkels zijn cash free. Daar waar contant geld wordt geaccepteerd, is dat maximaal 15,- aan wisselgeld. Veilig rijgedrag stimuleren we door het aanbieden van verkeersveiligheidstrainingen. We houden ons aan de gedragsregels die zijn opgesteld door NLVVM in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. We adviseren onze bezorgers om altijd een helm te dragen. We werken graag samen met onze partners: Veilig Verkeer Nederland, NLVVM (Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers) en het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie & Veiligheid).