BESTEL ONLINE

De 5 meest gekozen ingrediënten bij Domino’s!

Heb jij een favoriet ingrediënt op je pizza? Of kies jij altijd voor de peperoni bijvoorbeeld? Bij Domino’s hebben we een groot aantal pizza’s met smaakvolle vaste combinaties van ingrediënten. Echter, je kunt heel eenvoudig ingrediënten toevoegen of verwijderen als jij je pizza bestelt via www.dominos.nl! Wil je wat tips? Bekijk hier het lijstje met de 5 meest toegevoegde ingrediënten door onze klanten. 

Nummer 5: Spaanse pepers

Hét ingrediënt om jouw pizza een (extra) pittige twist te geven.

 

Nummer 4: Kip

Kip is niet alleen heerlijk mals vlees, maar ook nog eens een van de gezondere vlees opties! Zo kan jij als fanatieke sporter toch genieten van een extra ingrediënt op jouw pizza

 

Nummer 3: Bacon

Het is zelfs wetenschappelijk bewezen (écht!), bacon is onweerstaanbaar. Door het toevoegen van dit ingrediënt weet je zeker dat jouw pizza watertandend lekker wordt!

Nummer 2: Kaas

Menig pizzaliefhebber zal het ermee eens zijn: er bestaat niet zoiets als teveel kaas op je pizza! Gorgonzola, mozzarella, emmentaler, maakt niet uit. Het is allemaal gesmolten en hemels!

 

Nummer 1: Champignons

De absolute favoriet zijn nog altijd de champignons. De kleine paddenstoel zit vol vitamines, mineralen en is goed voor het immuunsysteem. Maar het is voornamelijk gewoon een heerlijke ingrediënt die je pizza helemaal afmaakt.

Ben jij iemand van de lijstjes? Check dan de top 10 waarom onze pizza's zo lekker en vers zijn of welke pizza's het meest besteld worden.