BESTEL ONLINE

Domino’s pizza Amsterdam: de hoofdstad onder de pizza’s


Amsterdam… De stad van de grachten, restaurantjes, verschillende culturen en verschillende smaken. De stad van heerlijk struinen, lekker uiteten of makkelijk online bestellen. Ja, ook dat laatste. In Amsterdam, met bijna 800.000 inwoners en nog veel meer toeristen, wordt er op jaarbasis heel wat eten klaargemaakt. pizza bijvoorbeeld, bij Domino's Pizza Amsterdam. In de gehele stad zijn onze restaurants te vinden. Zowel in het centrum als in het noorden. In Amsterdam staan onze enthousiaste pizzabakkers en -bezorgers vrijwel de gehele dag voor je klaar om die verse pizza snel klaar te maken en direct op jouw locatie en tijd te bezorgen! Kijk hieronder snel waar jouw dichtstbijzijnde winkel is in regio Amsterdam. 

VIND JE DICHTSBIJZIJNDE DOMINO'S

 

 Van Amsterdam-Noord tot Amsterdam-Zuid

 

Domino’s is de grootste pizzeria ter wereld. Jaarlijks worden zo’n 90 miljoen(!) pizza’s gemaakt en vervolgens bezorgt of afgehaald. De miljoenen pizzaliefhebbers over de hele wereld kiezen met name voor Domino’s vanwege de verse ingrediënten, het handgemaakte deeg en de vele mogelijkheden om zelf de lekkerste pizza samen te stellen. Ook in Amsterdam is het ronde gerecht razend populair. Van de Kamperfoelieweg in Amsterdam-Noord tot de Ceintuurbaan in Amsterdam-Zuid, van openings- tot sluitingstijd, is het pizza time. Wist je dat de pizza Margaritha de meest bestelde pizza is? Ook in de meest internationale stad van ons land. 

 Pizza bezorgen of afhalen in Amsterdam

 

Eten bestellen bij Domino’s Pizza Amsterdam kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via populaire bestelwebsites zoals thuisbezorgd. Maar rechtstreeks via de eigen website van Domino’s is veel leuker. Daar vind je namelijk geweldige aanbiedingen en stel je via de Pizza Chef gemakkelijk je eigen pizza samen. Meer soorten kaas? Minder vlees? Extra veel groente? Natuurlijk kan dat. Domino’s maakt alle pizza’s tenslotte vers. Nadat je een bestelling hebt geplaatst via de website van Domino’s volg je jouw maaltijd via de Pizza Tracker. Zo zie je precies wanneer de pizza is samengesteld, in de oven is gelegd of onderweg is naar jouw voordeur. Liever zelf de pizza afhalen? Bij alle vestigingen van Domino’s Pizza Amsterdam is dit mogelijk.

 

Domino’s pizza Amsterdam: meer dan pizza

 

Een zoete 'improved' pizza Hawaii met extra zoete ananas voor de kinderen, een pizza met lekker veel groente voor gezinnen die graag iets gezonder snacken of juist een exemplaar met extra veel vlees om de grote trek in een studentenwoning te stillen… Maaltijden van Domino’s Pizza Amsterdam zijn geliefd bij jong en oud. Niet alleen de pizza’s trouwens. Domino’s heeft namelijk meer in huis. Verse salades bijvoorbeeld. En overheerlijke bijgerechten zoals stokbrood, aardappelpartjes, spare ribs of kippenboutjes. Vooral bij gezinnen met kinderen zijn ook de toetjes razend populair. Warme chocoladecake, mini beignets of poffertjes… de vingers worden erbij afgelikt.

 

Trek gekregen? Woon je in Amsterdam en heb je zin om pizza te bestellen? Bekijk het menu en bestel snel online bij een vestiging van Domino’s Pizza Amsterdam bij jou in de buurt. Gegarandeerd een heerlijke avond!

 

Bestel jouw favoriete pizza direct online

 

Wil je toch ergens anders je eten bestellen? Bekijk dan ons winkeloverzicht.